Satisfactia in intimitate – ce legatura exista intre Brancusi si satisfactia sexuala?

mai 10, 2017 Publicat de
Satisfactia in intimitate – ce legatura exista intre Brancusi si satisfactia sexuala?

Conflictele psihice sau luptele pentru putere si control in cuplu pot influenta negativ atat satisfactia generala cat si satisfactia sexuala. Absenta obtinerii satisfactiei in intimitate are insa adesea unele particularitati si nu e doar o simpla lupta pentru puterea sau controlul in cuplu. Orgasmul poate fi impiedicat de multi factori ce sunt abordati specific in cadrul sexologiei, ideal dintr-o perspectiva combinata: biologica, psihologica si sociala.

E adevarat ca majoritatea cuplurilor nu echivaleaza obtinerea unui orgasm cu prezenta satisfactiei sexuale in cuplu. Senzatia de apropiere, de incredere in partenerul de cuplu, senzatia de siguranta, de relaxare, de echilibru sexual, sunt alti factori importanti pentru a obtine implinirea in intimitate. E clar ca satisfactia sexuala tine de mult mai multi factori ce caracterizeaza relatia de cuplu. E util insa sa nu fie evitate discutiile specifice ce tin de domeniul sexualitatii. In cabinetul de psihosexologie, aceste discutii au loc intr-un cadru relaxat, lipsit de inhibitii.

Pe site-ul meu dedicat sexologiei, gasesti informatii ce te pot ajuta sa intelegi mai bine sexualitatea si rezultate ale unor cercetari in domeniu. De exemplu in ultima postare poti sa citesti despre Frigiditate: Legatura dintre Brancusi si orgasmul vaginal

In cazul in care ai intrebari legate de sexualitate poti sa le adresezi prin intermediul sectiunii forum sau prin email. Iti voi raspunde cat de repede pot iar daca intrebarea trateaza un subiect de interes mai larg, raspunsul va fi publicat si pe pagina de forum sexologie.

Etichete: , , ,

Postat in categoria: ,

HITS: 709 Views
Satisfactia in intimitate – ce legatura exista intre Brancusi si satisfactia sexuala? 5.00/5 1 vote

The following two tabs change content below.
Rares M Ignat

Rares M Ignat

Motto: Decat sa blamezi intunericul, mai bine cauta lumina! wings.romania@gmail.com Telefon: 0724 232 893 online, domiciliu, cabinet

Postarile lui Rares M Ignat

Amanari, amanari sau capcana zilei de maine
Satisfactia in intimitate – ce legatura exista intre Brancusi si satisfactia sexuala?
Infidelitatea, cel mai raspandit motiv pentru care se apeleaza la terapia de cuplu
Voi cum decideti in cuplu? Cum te poate ajuta terapia de cuplu?
Cat de bine stim sa ne controlam deciziile?