De ce esueaza rezolutiile noului an? D.A.R.E. un pas inainte pentru echilibrul emotional!

decembrie 9, 2016 Publicat de
De ce esueaza rezolutiile noului an? D.A.R.E. un pas inainte pentru echilibrul emotional!

Anul acesta voi fi mai activ(a), voi face mai multe exercitii fizice si voi slabi !…Gata, de acum o sa am doar o dieta sanatoasa !…Anul acesta voi planifica mai bine si voi castiga mult mai multi bani !…Anul asta gata cu dezordinea, cu amanarile si cu fumatul ! …Anul asta voi raspunde mai prompt atunci cand cei din jur imi solicita ceva !…Anul asta ma voi ocupa mai mult de dezvoltarea abilitatilor mele ! Multe din promisiunile ce tin de finalul anului si de inceputul unui an nou, nu vor rezista mai mult de cateva saptamani.

Poate ca cel mai frecvent motiv al esecului acestor rezolutii tine de stabilirea unor asteptari, unor tinte, care nu sunt cu adevarat conforme cu realitatea sau nu sunt suficient de specifice, de SMART (Specifice, Masurabile, Ambitioase, Realiste si legate de Timp). In plus, multe persoane nu sunt cu adevarat motivate de a face schimbarea dorita, insa o enunta oricum atunci cand starea lor de spirit e una mai ‘high’, cum se intampla adesea in preajma sarbatorilor. Odata ce sarbatorile au trecut, ‘distractiile’ ulterioare (aici intrand diversele obstacole, cum ar fi stresul jobului) te pot indeparta tot mai mult de schimbarea dorita, pana cand va ramane o amintire, posibil frustranta, ce se va reactiva la inceputul anului urmator.

O modalitate utila de a evita acest scenariu e de a face primul pas spre ceea ce iti doresti, cat mai curand dupa ce ai enuntat dorinta ta specifica. Iar ca sa te asiguri ca il vei face, incearca sa angajezi din timp unele resurse, care sa te ‘impinga de la spate’ sa faci pasul ales. Daca acest prim pas te ajuta sa vezi mai bine care sunt micile modificari ce contribuie la ‘marea ta dorinta’, e si mai folositor.

In cazul in care iti doresti sa depasesti obstacolele generate de Rusinea si Vinovatia toxica sau de Furie, ai deschis pagina potrivita. Scopul grupului D.A.R.E. e de a-ti Dezvolta Abilitatile Relationale si Emotionale

Cui se adreseaza acest grup de dezvoltare personala ? Celor ce isi doresc sa inceapa noul an cu un pas inainte in depasirea unor emotii toxice. Celor ce doresc sa depaseasca Rusinea, Vinovatia sau Furia ce stau uneori in calea dezvoltarii unor relatii echilibrate.

Ce iti ofera acest grup de dezvoltare personala ?

  • Schimburi de idei ce iti pot clarifica drumul pe care il alegi catre schimbarea dorita, in relatia cu tine insuti, in relatia de cuplu, in relatia cu familia ta, cu prietenii sau colegii.
  • Cateva repere esentiale, dovedite a functiona pentru dobandirea unui echilibru cognitiv si emotional.
  • O atmosfera relaxata care sa faciliteze schimbarea perceptiilor tale

Ce nu iti ofera acest grup de dezvoltare personala ?

  • Solutii rapide, preformate sau remedii universal valabile

Unde si cand ne intalnim ?

Strada Leonida Varnali nr 4, etaj 1 apt 3. In privinta datei si orei ai doua optiuni :

  • vineri 6 ianuarie intre orele 17 :30 – 20 :30
  • sambata 7 ianuarie intre orele 10 :00 – 13 :00

Care sunt costurile si cum pot sa achit ?

  • Early-bird fee : 200 RON in loc de 300 RON – pana pe 30 decembrie 2016
  • Standard fee: 300 RON – din 2 ianuarie pana in ziua intalnirii

Programarile se pot face prin email: wings.romania@ gmail.com sau la numarul 0724 232 893 

 

Etichete: , , ,

Postat in categoria:

HITS: 773 Views
De ce esueaza rezolutiile noului an? D.A.R.E. un pas inainte pentru echilibrul emotional! 5.00/5 1 vote

The following two tabs change content below.
Rares Ignat

Rares Ignat

Motto: Decat sa blamezi intunericul, mai bine cauta lumina! wings.romania@gmail.com Telefon: 0724 232 893 online, domiciliu, cabinet

Postarile lui Rares Ignat

Stima de sine: Curajul de a nu fi ‘puternic(a)’
Teama de abandon si tactici comportamentale nepotrivite
‘Galeria de parinti abuzivi’
Schimbarea relatiei cu obiceiurile tale, cu fricile si fobiile tale
Depresie si anxietate: intelege cum sunt tratate in cabinetul psihologic